Keter Masa de bar cu frapiera si iluminare LED cu incarcare USB (NTX5543)

419,15 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
kivi.ro
 

Keter Bar cu gheață iluminat, alb 232924 232924 (407757)

677,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 419,15 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Keter: Keter Geanta, cutie frigorifica

Gio’Style Easy Style 30 Geanta, cutie frigorifica de la 59,99 RON Gio’Style Easy Style 30 Strend Pro Cooler Bag 32L (2172566) Geanta, cutie frigorifica de la 59,60 RON Strend Pro Cooler Bag 32L (2172566) Campingaz Icetime 30L Geanta, cutie frigorifica 197,99 RON Campingaz Icetime 30L Campingaz Icetime Plus 30L Geanta, cutie frigorifica de la 199,00 RON Campingaz Icetime Plus 30L
Descrierea produsului
Tip Cutie frigorifica
Capacitate 30 litru
Maner Nu
Curea de umar Nu
Roata Nu
Latime 49.5 cm
Inaltime 84.5 cm
Adancime 49.5 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Barul cu gheață iluminat este atât o masă de cocktail cu aspect trendy, cât și un răcitor la îndemână pentru grătare și alte evenimente în aer liber. Baza găleții cu gheață dispune de pereți izolați dublu, pentru a păstra băuturile reci, dar vine și cu un dop de drenaj, pentru a facilita golirea după utilizare. Un simplu sistem de rotire și blocare ține blatul mesei stabil atunci când extins. În cazul în care blatul mesei este lăsat în jos, produsul se poate utiliza ca o măsuță de cafea. Barul cu gheață este realizat din rășină durabilă și rezistentă la intemperii, care îl protejează împotriva decolorării, coroziunii și altor daune legate de condițiile meteorologice. Cu barul cu gheață iluminat de la Keter, nu trebuie decât să ridicați capacul pentru a-l folosi ca o masă, să umpleți porțiunea de răcire cu gheață și băuturi, și să sunați prietenii și familia, fiind pregătit pentru o după-amiază grozavă de sâmbătă în curtea dvs.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.