PNI 777900

PNI 777900

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
     Frigiderul congelator auto cu compresor PNI Summer C35 alimentare 12V/24V si optional 230V este cea mai buna alegere pentru calatoriile dumneavoastra. Puteti merge oriunde:la mare la munte la gratar in delta la vanatoare unde acest frigider va fi foarte util pentru pastrarea alimentelor sensibile a bauturilor a laptelui pentru bebelus cat si a pestilor pescuiti sau a vanatului.   Acest frigider are un foarte mare avantaj in comparatie cu cele de pe piata: Temperatura reglata ramane constanta si puteti alege orice temperatura intre+10*C si -18*C. EX: daca ati ales -7*C aceasta ramane constanta pe tot parcursul functionarii si de aceea frigiderul poate fi folosit cu succes la pastrarea alimentelor sensibile la temperatura si chiar si la transportul probelor biologice.  Temperatura constanta Compresor dedicat Aparatul PNI Summer C35 are cateva avantaje care il diferentiaza de frigiderele obisnuite: este dotat cu un compresor special si cu o instalatie de frig ce permite functionarea acestuia si in timpul transportului ce sunt rezistente la socuri si permit functionarea chiar si in planuri inclinate de pana la 30 grade ( Barca Drumuri de munte etc).   Daca il lasati conectat la bricheta masinii barcii etc si dupa ce ati oprit motorul frigiderul are o autonomie in acest mod de 8h. Frigiderul este dotat cu un senzor de sensibilitae ce masoara nivelul amperajului baterie la care este conectat si se decupleaza automat cand tensiunea de alimentare ajunge la un nivel minim astfel incat sa va asigure o pornire in siguranra a masinii dvs. Autonomie max 8 ore Alimentare multipla   Un al avantaj de care beneficiati la utilizarea acestui produs este posibilitatea de alimentare multipla: Astfel PNI Summer C35 se poate alimenta la 12V sau la 24V   si la 220V cu ajutorul unui alimentator ce poate fi achizitionat separat. Il puteti conecta la bricheta masinii camionului autocarului la bricheta barcii cu motor la priza rulotei si la priza din casa.   Caracteristici tehnice:  Interval de temperatură-18°C la +10°CVolum35 litriTensiunea de alimentare12/24V DC dar si 100-240V ACGreutate15kg
refrigerant=R134a/46g
cu economie de curent clasa de eficienta energetica A+ corespunde normei din EN 62552:2013-08Dimensiuni390mm x 360mm x 580mm (HxlxL)Consum mediu40W Pachetul contine Frigider Manual   < /p> Descriere:  

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.