Ezetil 723020

Ezetil 723020

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2023-11-23): 108.00

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Ezetil: Ezetil Geanta, cutie frigorifica

Mobicool Sail 06 Geanta, cutie frigorifica de la 77,99 RON Mobicool Sail 06 Sannea CB800 Geanta, cutie frigorifica 23,00 RON Sannea CB800 Ezetil KC 12 Professional (723120) Geanta, cutie frigorifica 139,00 RON Ezetil KC 12 Professional (723120) Mobicool Sail 25 Geanta, cutie frigorifica de la 109,67 RON Mobicool Sail 25

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Tip Geanta frigorifica
Capacitate 6 litru
Maner Da
Curea de umar Da
Roata Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Soft Cooler Bag Cooler profesionala 6 - EZetil Geanta Multifunctionala! Geanta termica 6 Professional impresioneaza cu o izolare cu spuma puternica flexibila si o folie rece de argint reflectorizant în capac. Filmul interior este complet etans si usor de curatat. Cureaia de umar din acest geanta cooler este reglabila si detasabila. Professional 6 ofera o varietate de optiuni de stocare pentru lucruri mici, cum ar fi telefonul mobil sau portofel - poate fi remarcata din fata, spate si lateral buzunare sau benzi elastice pe capacul rece. Mai ales la îndemana este "deschidere usoara de acces" în capacul Genti frigorifice - acesta permite accesul direct la bauturile reci si produse alimentare fara a deschide fermoarul din compartimentul principal.  

Detalii EZetil Geantă frigorifica Professional 6:

Dimensiuni (L x W x H): 28 x 18.5 x 22 cm
Greutate: 0.407 kg
Capacitate: 6 Litri

Professional 6 - geanta cooler poate fi incarcata cu 9 x 0,33 cutii cu o înăltime in picioare de 18 cm. Cu Professional 6 puteti sa va pastrati alimente si bauturi pana la 6 ore, reci si proaspete. Aceasta geanta cooler inteligenta este perfecta pentru calatorii scurte (inot, turism, pescuit, etc), de calatorii cu opriri ocazionale, si mult mai multe.

Garantie 6 Luni   

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.